Kasten op maat

Kasten op maat

Bent u op zoek naar een kast op maat of een inbouwkast op maat voor uw woning of bedrijf? Hendriks Maatwerk Meubilair uit Soest en gevestigd in Amersfoort is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van kasten op maat die perfect passen bij uw interieur en uw specifieke behoeften. Met 25 jaar ervaring in het vakmanschap, bieden wij hoogwaardige meubels en uitstekende service.

Kasten op maat voor uw slaapkamer

Een kast op maat is perfect voor de slaapkamer. U kunt zelf kiezen welke indeling de kast krijgt, welke materialen er worden gebruikt en wat voor uitstraling de kast moet hebben. Of u nu een kast wilt met schuifdeuren of draaideuren, een inloopkast of een inbouwkast, bij Hendriks Maatwerk Meubilair maken we het perfect passend voor uw slaapkamer.

Inbouwkasten voor uw woonkamer

Een inbouwkast op maat is een perfecte oplossing voor uw woonkamer. Hiermee kunt u op een efficiënte manier meer opbergruimte creëren. Bijvoorbeeld voor uw boeken, cd’s of dvd’s. U kunt kiezen uit verschillende stijlen en materialen om de kast perfect te laten passen bij uw interieur. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld een tv in de inbouwkast te verwerken of een bureau.

Kasten op maat voor uw kantoor

Een kast op maat is ook een ideale oplossing voor uw kantoor. Bijvoorbeeld als archiefkast of om uw kantoorbenodigdheden op te bergen. Bij Hendriks Maatwerk Meubilair zijn we in staat om kasten op maat te maken die perfect passen bij de stijl en grootte van uw kantoor. We denken graag met u mee en bieden u verschillende opties om de kast optimaal in te delen.

Hendriks Maatwerk Meubilair: hoogwaardig vakmanschap

Bij Hendriks Maatwerk Meubilair werken we met de hoogste kwaliteit materialen en hebben we oog voor detail. Al onze meubelstukken worden in onze eigen werkplaats gemaakt door ervaren meubelmakers. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat voldoet aan hun wensen en verwachtingen. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardig vakmanschap en uitstekende service.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in een kast op maat of een inbouwkast op maat voor uw woning of bedrijf? Neem dan contact op met Hendriks Maatwerk Meubilair. Wij zijn gevestigd in Soest en hebben een eigen werkplaats in Amersfoort. Ons team van ervaren meubelmakers staat voor u klaar om uw droomkast werkelijkheid te maken!

Slaapkamer kledingkast met ensuite deuren

Boekenkast met ensuite deuren